Produkty pro cytirizin salben (5)

Glutathion

Glutathion

Aminokyseliny
Selenová kvasnice

Selenová kvasnice

Selenový kvas, vyráběný fermentací Saccharomyces cerevisiae v médiu bohatém na selen, je uznávaným zdrojem organického selenu ve formě potravy. Selen je základní stopový prvek, který úzce souvisí se zdravím člověka. Selenový kvas je jedním z nejlepších zdrojů organického selenu. Absorpce a využití organického selenu je mnohem vyšší než u anorganického selenu a toxicita organického selenu je mnohem nižší. EC číslo: 231-957-4 Molekulární vzorec: Se CAS číslo: 7782-49-2
GLYCANION - Unikátní, atraktivní a účinné kapalné aniontové řešení pro porod

GLYCANION - Unikátní, atraktivní a účinné kapalné aniontové řešení pro porod

Zabezpečení porodu pro podporu výkonného vrcholu laktace Glycanion® je doplněk stravy pro suchou dávku, spolehlivé a chutné tekuté řešení aniontových solí a prekurzorů glukózy pro optimální přípravu na porod. Začlenění Glycanion® do krmné dávky zajišťuje zdraví dojnic a jalovic tím, že předchází metabolickým a nutričním rizikům spojeným s porodem a podporuje výkonnost na začátku laktace.
Rostlinný olej z kameliny

Rostlinný olej z kameliny

Oleje z cameliny se extrahují ze semen rostliny Camelina sativa, známé také jako zlatý len nebo falešný sezam. Tento esenciální olej je ceněn pro svůj nutriční profil, protože je bohatý na omega-3 mastné kyseliny, antioxidanty a vitamin E. Jeho protizánětlivé a změkčující vlastnosti z něj činí přirozený zvlhčovač pleti, který pomáhá uklidnit podráždění a zlepšit elasticitu pleti. Kromě toho je olej z cameliny známý svou schopností posilovat a změkčovat vlasy, dodávat lesk a usnadňovat úpravu. Také se používá v kuchyni díky své jemné chuti a vysokému obsahu zdravých mastných kyselin, což přispívá k vyvážené stravě. KONTEJNER: 25 kg. 200 kg. IBC 1000 kg. INCI: Olej ze semen Camelina sativa
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.